Priser inkl. moms

Vi är din fiskebutik med fullständigt sortiment av fiskeutrustning

Vi vet att det inte handlar om tur när det kommer till fiske, utan att det handlar om rätt utrustning. Du är välkommen in till vår fiskebutik så hjälper vi dig gärna till at hitta den bästa fiskeutrustningen för just dig. Vår personal är kunnig inom olika fiskarter och vattendrag och kan därför guida dig på plats direkt i fiskebutiken.

För oss är det viktigt med service och därför delar vi gärna med oss av den kunskap som vi har.  Vi håller oss hela tiden uppdaterade vad det gäller nyheter inom fiskeutrustning och har därför möjlighet att erbjuda dig det allra senaste.

Säsonger styr vår fiskeaffär

Eftersom det rör sig om en säsongsbetonad sport uppdaterar vi vår affär efter de olika årstiderna och vad det är för fiske som är aktuellt under just denna tidsperiod. Den fiskeutrustning som vi har består självklart även av reservdelar om det skulle vara så att någon av del av din utrustning går sönder. 

Utöver våra ordinarie öppettider är du välkommen att skicka mail med frågor och funderingar, dessa besvarar vi så fort vi får möjlighet. Eftersom det handlar om en sport förespråkar vi ”catch and release”, vilket innebär att du som fiskare inte skall ta upp eller ta med fisken hem utan låta den få finnas kvar i vattnet!

Senast inlagda produkter
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
629 kr 529 kr
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
799 kr 699 kr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
112 kr