Priser inkl. moms

Flugfiskespön för dig som vill ha napp

När det kommer till flugfiskespön har vi en rad olika valmöjligheter. Vi kan erbjuda olika priskategorier och naturligtvis olika modeller beroende på var du befinner dig i dina kunskaper.  Har du precis börjat med sporten ska du absolut satsa på ett flugfiskespö för nybörjare, det är anpassat för att göra det enklare och på så sätt kan du lära dig. Nybörjar spöna är billigare än de som är avancerade.

Gillar du att fiska efter lax rekommenderar vi flugfiskespön med tvåhandsfattning, denna modell kommer att göra det enklare att fånga just denna fiskart. Denna typ av spö bör du också välja om du ofta fiskar i älvar eller liknande vattendrag.

Traditionellt flugspö

Fiskar du ofta i vattendrag intill kust eller i dammar är det bäst att välja ett av vårt grövre flugfiskespö. Denna typ av flugspö ska användas med en enhandsfattning för att du ska kunna använda den fullt ut. Detta är ett bra val av utrustning om du gillar att fiska efter till exempel traditionella svenska arter så som gädda.

Skulle det vara så att du föredrar enhandsfattning finns det andra modeller som passar sig för enklare och lättare fiske. Eftersom olika utrustningar medför olika tekniker kräver det alltid en viss träning innan du kan känna effekten av en ny utrustning. 

Senast inlagda produkter
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
629 kr 529 kr
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
799 kr 699 kr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
112 kr