Priser inkl. moms

Vi har flugspön för olika tillfällen

Vi har ett brett och stort utbud av flugspö för dig som är både professionell fiskare eller för dig som fiskar på hobbynivå. Innan vi köper de flugspön som vi har för försäljning ser vi till att produkttesta dem så att vi alltid ska kunna garantera en högkvalitet och en bra produkt at ta med ut till havs eller sjöss.

På Nielsen Sportfiske prioriterar vi funktionalitet. Det är viktigt att du som fiskare är nöjd och känner dig trygg med våra produkter. Funktionalitet för oss är naturligtvis att flugspöet ska vara anpassat för flugfiske, det ska vara lätt att handskas med och det ska vara lätt att transportera. Vi vet att fisk sker på många olika platser runt om och anser därför att det är viktigt att utrustningen enkelt går att packa ned och packa upp.           

Flugfiskespö kan kräva erfarenhet

Att börja med flugfiske kan vara lite svårt till en början, det är en viss teknik som krävs för att få det till att fungera. Därför har vi valt att ha ett utbud som inkluderar både enkla och mer avancerade flugfiskespön. Är du precis i början av din karriär som flugfiskare är det bättre att välja ett enklare spö, när du väl kommit in i tekniken hjälper vi dig gärna med att prova fram ett nytt spö som kan tänka passa dina nya kunskaper.

Senast inlagda produkter
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
629 kr 529 kr
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
799 kr 699 kr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
112 kr