Meny Stäng
Mitt namn är Magnus Ljungberg och har fiskat i stort sett hela livet.
Har mest fiskat i havet & Öresund och har även haft trollingbåtar och kört en hel del trollingfiske i de stora V-sjöarna och i Östersjön.
Idag kör jag mindre båtar som fungerar i små & stora gäddvatten.
En favorit är annars flugfiske i havet efter Havsöring men de sista åren har jag snöat in totalt på gäddfiske och blivit helt såld, både på spinnfiske & flugfiske.
Älskar de brutala huggen av gäddan, inte mycket som slår det.
Gillar skarpt alla nya produkter, bete och tekniker inom gäddfisket som har kommit fram den senare tiden och testar ständigt nya produkter.
Hur blir jag en bra gäddfiskare?
Prata med andra fiskare och utbyte kunskaper så om det är i sportfiskebutiken eller vid vattnet alla kan lära en något, eller testa åka med en Fiskeguide. Allt detta bidrar till att ditt fiske utvecklas.
Det finns massor med jätteduktiga fiskare som gärna delar med sig om man är intresserad. Som pro team för Nielsen Sportfiske ser jag min chans att dela med mig av mitt kunnande, utan tvekan kommer jag lära mig av er med då alla kan lära alla något!
Skitfiske!
Mvh Magnus