Meny Stäng

Om Nielsen Sportfiske Outlet!

Vår butik ligger i Billesholm och där har vi nu funnits i snart 5 år, vi har under denna tid utvecklat vår butik med större sortiment för varje år.

Vi har en gedigen kunskap inom både hav, insjö, ädelfiske samt flugfiske. Jag själv, Niklas Nielsen, har varit sportfiskare sen barnsben och har numera även Turfiskebåtarna Vandia och Tärnö inom företaget som utgår från Norra hamnen i HBG och under sommaren är Tärnö i Bua hamn.

Ulf van Houten som Arbetar som Butikschef är Team leader för Team Daiwa Sweden 1 där dom inom teamet har gedigen kunskap inom havsfiske samt att det är ett brinnande intresse för fiske och vad man behöver för ett lyckat fiskepass.

Vår målsättning med butiken är att vi vill vara nära våra kunder och vara en lokal dealer så därför har vi startat upp en medlemsklubb som det är gratis att gå med i men den ger dig som kund många fördelar såsom extra bra rabatter och kundträffar vid olika tillfällen under året.

Vi arrangerar ett flertal resor till flera av våra mest kända flugfiskecamper.

Med denna lilla presentation så vill vi att ni ska känna att ni tryggt kan vända er till oss när ni behöver råd, tips eller ny utrustning för ert fiske.

Varmt välkomna! Mvh Nielsen Sportfiske, Niklas Nielsen