Priser inkl. moms

Vi har fiskedrag för fiskelyckan

Vill du att fisken ska nappa är det viktigt att kunna erbjuda något den inte kan stå emot, vi har fiskedrag som lockar alla tänkbara fiskar och olika arter.  Med fiskedrag syftar vi till den typ av bete som fisken inte kan äta upp, det vill säga du har möjlighet att återanvända dem under en längre tid. Beroende på vad det är för art som du helst vill fånga bör du anpassa ditt fiskedrag efter jus detta.

Vi kan hjälpa dig med tips när det kommer till vad olika arter av fiskar gillar, vilka fiskedrag som fungerar bäst i olika vattendrag och miljöer samt vilka tekniker som är bäst lämpade för vissa drag. Vi säljer även beten som har både hårda och mjuka delar, vilket har visat sig vara en lyckad kombination för mångas fiskelycka.

Rätt förvaring för dina fiskebeten

Tänk på att ha en förvaring som gör det enkelt att plocka fram dina olika beten, men det är också viktigt att förvara dem på ett sätt som gör att de håller länge. Vissa drag kan torka ut om de inte skyddas och vissa kan riskera att rosta. Förutom drag kan vi erbjuda dig rätta boxar och låder så att du kan förvara och ta med dig dina drag när du ska ut och fiska. Genom att hålla ordning och reda slipper dragen trassla ihop sig. 

PXJBT200-FT
205088
169 kr
En förförisk gång på detta välgjorda bete.
Senast inlagda produkter
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
629 kr 529 kr
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
799 kr 699 kr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
112 kr