Meny Stäng

Pro Team Gädda - senaste nytt!

En dag i Blekinge

Då var det dags för första turen till Blekinge i år för att försöka hitta lite större gäddor, så var planen i alla fall.
Lämnade Helsingborg 05.00 för att komma fram i tid och ha gott om tid för att fiska. Kanonväder men en nordlig vind som ställde till det rejält för oss. Det visar sig svårt att hitta fisken men till slut fann vi i alla fall ett par ställe som levererade gädda. Inga större idag, den längsta var en 94 cm fisk.
Kinkigt fiske och vi fick laborera innan vi hitta knepet för dagen. Betet som var bäst för dagen var Westin Swim 10 cm, 31 gram Brutala hugg!! Finns på väggen i butiken!
Jag fiskar för tillfället med ett Westin W8 Powerstrike-T 8′ MH 30-80g, det är ett riktigt bra allroundspö och perfekt för att downsiza med mindre bete för att kunna ha full kontroll. Kombinerar det med en Daiwa Ballistic 3000, bra combo.
Sorry för de blurrade bilderna men ibland vill man behålla vissa platser för sig själv
På det igen om två veckor!
Skitfiske! // Magnus
Nielsen sportfiske Pro-team

Tidigare inlägg

En dag i Blekinge

Då var det dags för första turen till Blekinge i år för att försöka hitta lite större gäddor, så var planen i alla fall. Lämnade…

Vi välkomnar Magnus som ny pro team medlem!

Mitt namn är Magnus Ljungberg och har fiskat i stort sett hela livet. Har mest fiskat i havet & Öresund och har även haft trollingbåtar…