Priser inkl. moms

Fiskerullar gör att fisket snurrar på

Vilken typ av fiskerullar du använder och hur du upplever deras olika funktioner har en stor påverkan på hur fisket känns och hur det går. Vi är välmedvetna om hur viktigt det är att ha rätt och fungerande fiskerullar och det är också en av anledningarna till att vi har ett brett sortiment på denna typ av produkter.

När du köper rullar av oss har vi möjlighet att kunna matcha med passande lina, det är viktigt att välja rätt så att den rullar snabbt och enkelt.  Utrustningen ska självklart vara pålitlig, när du får napp ska du inte behöva tvivla på några av våra saker.

Vi har fiskerullar för just dig

Nielsen Sportfiske kan erbjuda fiskerullar för dig som är erfaren sportfiskare, men vi har också rullar som är bättre lämpad för dig som precis har börjat fiska, eller om du vill ta med dig dina barn. De rullar som vi rekommenderar för barn är enkla att handskas med och är inkapslade, vilket minskar risken för att det ska bli trassel på linan eller liknande. 

Föredrar du att trolla eller liknande rekommenderar vi att du satsar på multirullar. Är du en fiskare som gillar att hålla på med spinnfiske har vi ett flertal bra haspelrullar som vi kan rekommendera för just dig och denna metod. Haspelrulle kan i vissa fall vara bra som nybörjar rulle.

SW3000-2B-JB/WL
204129
399 kr
Vill du börja fiska eller helt enkelt vill ha grejer som gör jobbet fast med bravur så skall du titt...
Ryoga shrapnel c3000hl
C3000HL-Ryoga
3.999 kr
7.990 kr
Är du ute efter stora fiskar? Då behöver du inte leta rulle längre.Daiwa Ryoga Shrapnel är precis va...
Senast inlagda produkter
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
SG PROGUARD THERMO B&B BLACK L
629 kr 529 kr
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
SG PROGUARD THERMO JACKET BLACK/GREY M
799 kr 699 kr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
SG 3D HOLLOW DUCKLING S 7,5cm 15gr
112 kr